Hava Durumu

Başkan Ay Bursaspor taraftarından özür diledi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaretinde Akhisar Belediyespor mağlubiyetinden dolayı taraftardan özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 20:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 20:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay Bursaspor taraftarından özür diledi
Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyarette bulundu. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da hazır bulundu.

BOZBEY: "BURSA'DA YAŞAYANLAR BU GÜCÜN FARKINDA DEĞİL"

Bursaspor’un kentin en büyük değeri ve birleştirici bir gücü olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa’da yaşayanlar maalesef bu gücün farkında değil. Destek konusunda da herkesin ayakları geri gidiyor. Bunu çözmenin yollarını bulmamız lazım. Bu kentin dünyada tanınan bir kent haline gelmesini istiyorsak, öncelikle genel yöneticiler dahil olmak üzere, Bursa’da nefes alıp veren herkesin, küçük ya da büyük katkısı olmalı. Başka türlü birleştirici güç olan Bursaspor’u uzun süre ayakta tutabilmemiz mümkün değil” dedi.

BOZBEY: "GELİN BURSASPOR'A DESTEK VERİN"

Seçimle yönetime gelen kim olursa olsun destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Bozbey, “Bursaspor, başarılarla geçecek ve tarih yazacak bir sürece girmeli. İhracatta ikinci olan bir kentiz. Ekonomik değerlere sahipsiniz ama tanınmıyorsunuz. Neden? Çünkü bir marka değeriniz yok. Bursaspor gibi bir marka var önünüzde. Sizi parlatacak, dünya çapında sizi tanıtacak bir marka. Büyük sanayi kuruluşlarından destek yok. Gelin, Bursaspor’a destek verin. Tüm Bursalılar, Bursaspor’a destek çıkmalı” ifadelerini kullandı.

"DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ"

Kent yöneticisi olarak her zaman Bursaspor’un yanında olup destek verdiklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Bugünden sonra da desteğimiz devam edecek. Biz, verdiğimiz desteği açıklamıyoruz. Bizim yaptıklarımızı Bursaspor yöneticileri biliyor. Birçok konuda da öncülük yaptık. Bunlar tabii ki yetmiyor. Bunu 3 milyonluk nüfusa yaymak gerekiyor” şeklinde konuştu.

BAŞKAN AY: "TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

2-0'lık Akhisar Belediyespor mağlubiyetine çok üzüldüğünü söyleyen Başkan Ay, “25 bine yakın taraftarımız stada geldi. Yenebiliriz de, yenilebiliriz de. Bizden küçük takımlara da yenilebiliriz. Bunu her zaman söylüyorum. Öncelikle bizim futbolcularımızın o hırsı sahada göstermesi gerek. Maalesef Akhisar maçında o hırsı sahada göremedim. Bursaspor taraftarı Türkiye’de futbolu en iyi bilen taraftardır. Sonuçta ben de bir taraftarım. Benim taraftarım da bunu istiyor. Avrupa’ya gidebilmemiz için bu maçı kazanmamız lazımdı. Taraftarlarımızdan bu mağlubiyet için özür diliyorum. Akhisar’ın toplam bütçesi 50 milyon lira. Bizim oyuncularımız onlara göre 4 misli daha pahalı. Buradan biz dahil herkesin ders çıkarması gerekiyor. Gelecek sene planlamamızı ona göre yapacağız. Çok başarılı bir Bursaspor kurmak için uğraş veriyoruz. Biz bu işi başaracağız” şeklinde konuştu.

"ZAMAN İÇİNDE 'BİZE DE LOCA SATIN' DİYE KENDİLERİ GELECEKLER"

Başkan Bozbey’in, Bursaspor’a yapılan yardım ve bağışlarda öncülük ettiğini belirten Bursaspor Başkanı Ay son olarak, "Nilüfer Belediyesi'ne ne kadar teşekkür etsek az. Bursa’da çok büyük fabrikalar var. Ben kendi kendime nerede bu sanayicilerimiz diye soruyorum. Şu ana kadar yeterli desteği göremedik. Bu desteği görmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu konuda hala daha başarılı olmuş değiliz ama başarılı olacağız. Neticede bizim cebimize giren bir şey yok. Bu desteklerin Bursaspor’a faydası olacak. Zaman içinde bu firmalar ‘Bize de loca satın’ diye kendileri gelecek” dedi.

Ziyaretin sonunda Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başkan Bozbey’e Bursaspor rozeti takarak atkı hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.