Hava Durumu

Başkan Ay'dan Badji müjdesi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Seçimlerin Türkiye ve Bursaspor için hayırlı olmasını diliyorum. Badji'nin menajeri geldi, konuşuldu. Başta onay verdiler sonra düşünelim dediler. Bugün bu transfer belli olacak" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay'dan Badji müjdesi

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

İŞTE DEMOKRASİ BU
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay dün yapılan 24 Haziran erken seçimlerinde Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekillerini belirlemek için vatandaşlık görevini yerine getirdi. Nilüfer'deki İsmail Kadriye Solakoğlu Ortaokulu'nda oyunu kullanan Başkan Ay, çıkışta ise basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Ali Ay, "Öncelikle vatana, millete hayırlı olsun. Bursasporumuza hayırlı olsun. Memleketimiz için çok önemli bir seçim. Ben hem sanayici hem de Bursaspor Başkanı kimliğimle konuşuyorum. Geldik oyumuzu kullandık. Çok güzel bir katılım var. Kavga yok, gürültü yok. İşte demokrasi bu. İnşallah sonuç da Türkiye ve Bursaspor için güzel olur" dedi.

2 YILDA ÖDENECEK
Transfer gündemiyle ilgili de önemli bilgiler paylaşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Geçtiğimiz hafta içinde Stephane Badji'nin menaajeri geldi. Olumlu geçen bir görüşme ve konuşma oldu. Ben fiyat verdim. Menajerlik ücreti ile ilgili gerekenleri söyledim. Başta onay verdiler sonra düşünelim dediler. Pazartesi (bugün) bu transfer resmen belli olacak. Kulübü ile ilgili sıkıntımız yok. 600 bin Euro bonservis istediler. Ben bunu 2 yılda ödeyebileceğimizi söyledim. Ama olmazsa da alternatif futbolcularımız var. Bunun yanında kanat ve santrfor bakıyoruz. İki bölge için de belli başlı tespit ettiğimiz oyuncular var. İçlerinden bölgesinde en iyi olan isimleri alacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.