Hava Durumu

Başkan Ay'dan Bursaspor'un mali durumuna ilişkin önemli açıklama

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Bursaspor'un bundan sonra 300 - 400 bin Euro'nun üstünde bir transfer yapması mümkün değil. Ciddi bir mali sıkıntı var. Herkesin farkına varması lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay'dan Bursaspor'un mali durumuna ilişkin önemli açıklama

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yeşil beyazlı ekibin antrenmanında basın mensuplarıyla sohbet etti. Takımın idmanını takip eden başkan Ay, önlerindeki Kasımpaşa maçına ilişkin, "Kasımpaşa maçı bizim için çok önemli bir maç. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz ancak bazen olmayınca olmuyor. İnşallah güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Kulübün içerisinde bulunduğu mali sıkıntılara da değinen başkan Ay, "Mali sıkıntılarımız elbette bizi üzen taraf. Bunları da hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Birlik olmayı bu yüzden devamlı söylüyorum. Bursaspor'un bundan sonra 300 - 400 bin Euro'nun üstünde bir transfer yapması mümkün değil. Ciddi bir mali sıkıntı var. Herkesin farkına varması lazım artık. Gelecek sezondan itibaren puan silmeler başlayacak artık. Bursaspor'u bu duruma kimse sokmamalı. Biz de bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.