Hava Durumu

Başkan Ay: 'Dzsudzsak ve Necid'i alamazlar'

Bordo Mavili kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıya dikkat çeken Bursaspor Başkanı "Şartlarımızı kabul ederlerse olur ama Türkiye'deki kulüplerin bizim istediğimiz rakamları ödeyebileceklerini düşünmüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 05:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 05:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: 'Dzsudzsak ve Necid'i alamazlar'
Bursaspor Başkanı Ali Ay, EURO 2016'da yıldızları parlayan Balazs Dzsudzsak ve Tomas Necid'in durumlarıyla ilgili konuştu. Her iki oyuncunun da gösterdikleri performansın kendilerini mutlu ettiğini belirten Ali Ay, "Bu durumda kazanan Bursaspor oldu. Dzsudzsak ve Necid iyi oynadıkları için Bursaspor'un tanıtımına önemli katkı yaptılar. Eğer bir transfer gerçekleşmezse kendilerinden aynı performansı Bursa'da da bekliyorum" ifadelerini kullandı.

BU RAKAMLARI ÖDEYEMEZLER

Her iki futbolcunun adının bir süredir Trabzonspor'la geçtiği konusuna da değinen Ali Ay, "Bize gelen resmi bir teklif olmadı. Trabzonspor'un durumu belli. Bizim isteyeceğimiz rakamları ödemeleri pek mümkün görünmüyor. Açıkçası alamazlar. Necid'in 7,5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var. Dzsudzsak için de 7 milyon Euro'nun altını düşünmüyoruz. Bizim şartlarımızı kabul ederlerse olur ama Türkiye'deki kulüplerin bu rakamları ödeyebileceklerini düşünmüyorum" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.