Hava Durumu

Başkan Ay: "Hamzaoğlu tek kelime etmedi"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun eski öğrencilerini istediği yönünde çıkan haberleri yalanlayan başkan Ali Ay, “Hamzaoğlu, bu iki isimle alakalı tek kelime bana etmedi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: "Hamzaoğlu tek kelime etmedi"
TEMAS HALİNDE DEĞİLİZ

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursa Hakimiyet gazetesine önemli açıklamalar yaptı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Ay, Galatasaray’ın iki futbolcusu Bilal Kası ve Umut Bulut için her hangi bir temas halinde olmadıklarını söyledi. Hamza Hamzaoğlu’nun en çok istediği iki isim olarak lanse edilen Sarı Kırmızılı futbolcular ile ilgili Ali Ay, çarpıcı ifadeler de kullandı.

HAMZAOĞLU SÖYLEMEDİ

Ali Ay, “Ne Umut Bulut ne de Bilal Kısa ile ilgili bir girişimimiz yok. Açıkçası düşüncemiz de yok. Hamza Hamzaoğlu gelip de bana bu iki futbolcu ile ilgili tek kelime etmedi. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Biz bütçemize uygun olmayan hiçbir futbolcu ile görüşmeyi de düşünmüyoruz. Bursaspor’un geleceği her şeyden önemli” şeklinde konuştu.

TEK TEK İMZA YOK

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transfer ettikleri ve edecekleri futbolcularla ilgili tek tek imza töreni düzenlemeyecekleri söyledi. Ay, “Aldığımız futbolcular var. Ancak tek tek bir imza töreni düşünmüyoruz. Yeni futbolcularımız toplu şekilde basın karşısına çıkacak” dedi.



NE AL AİN'İ?

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Balazs Dzsudzsak’la ilgili de konuştu. Macar futbolcu için Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain’in 4 milyon Euro’lu teklif yaptığı yönünde çıkan haberleri de yalanlayan Ali Ay, konuyla ilgili olarak, “Ne Al Ain’i? Dzsudzsak’la ilgili böyle bir takımdan teklif almadık. Taraftarımızdan ricam bu tür haberlere itibar etmemeleri” dedi.


Barış YALIM'ın haberi...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.