Hava Durumu

Başkan Ay: "İşi çok sıkı tutacağım"

Yeni sezon öncesi Paul Le Guen'Le bugün görüşecek Başkan Ali Ay, futbolcularla da özel bir toplantı yapa-cak. Ali Ay, "Geçen sezon olanların tekrarlanmasını istemiyorum. Bu yıl işi çok sıkı tutacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: "İşi çok sıkı tutacağım"

Başkan Ali Ay geçen sezon takım içinde yaşanan sorunların tekrarlanmasını istemiyor

İLK TOPLANTI LE GUEN'LE

Bursaspor Başkanı Ali Ay bugün başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi Özlüce Tesisleri'nde önce teknik direktör Paul Le Guen'le bir araya gelecek. Başkan Ali Ay'ın Fransız teknik adamla yapacağı görüşmede transfere son şekli verilecek ve şu ana kadar temas kurulan oyuncularla ilgili somut adım atılacak. Ali Ay hem scout ekibinin vereceği rapor hem de Le Guen'in kendisine sunacağı isimlerin maliyet analizini yapacak ve son kararı verecek. Günün ikinci toplantısı ise futbolcularla olacak.

SORUN İSTEMİYORUM

Başkan Ali Ay futbolcularla yapacağı toplantı öncesinde Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Geçen sezon takım içinde birçok sorunla boğuştuklarının altını çizen Ali Ay, "Bu yıl sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Herkesle net konuşacağım. Gitmek isteyen varsa hepsini sezon başında bilmek istiyorum. Bugün oyuncularla toplantı yapacağım ve hepsini dinleyeceğim. İşi çok sıkı tutacağım" dedi. Ali Ay transferde beklenen imzaların pazartesi gününden itibaren atılacağını da söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.