Hava Durumu

Başkan Ay: "İsteyen gidebilir"

Yönetimde problem olduğuna yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Ali Ay, buna rağmen gündem yaratan bir çıkış yaptı. Başkan Ali Ay, "Benimle çalışmak istemeyen arkadaş istifasını verip ayrılabilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: "İsteyen gidebilir"

İZLEYECEKLERİ YOLU GÖSTERDİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay gündeme dair açıklamalarda bulunurken yönetim kurulundaki üyelere ültimatom verdi. Ali Ay, yönetim kurulunda problem olduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylemesine rağmen kendisiyle çalışmak istemeyen üyelere de izleyecekleri yolu gösterdi. Başkan Ali Ay, "Ben her zaman şunu söylüyorum; benimle çalışmak istemeyen arkadaş istifasını verip ayrılabilir" diye konuştu. Geçen yıl yapılan hatalardan dersler çıkardıklarını belirten Ali Ay, "Öyle tahmin ediyorum kazasız belasız atlatırız bu seneyi. Geçen sezondan dersimizi çıkardık. Benim bir tarafım taraftar, bir tarafım başkan. Ben istiyorum ki kulübümüz başarılı olsun, herkes güzel maç izlesin. Bursaspor'u güzel günlerin beklediğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

TRANSFER YAPMAK KOLAY DEĞİL

Yeni sezon öncesi Barış Yardımcı, Titi, Ekong ve son olarak Badu'yu transfer ettiklerini anlatan Ali Ay, "Badu transferi kulübümüze ve taraftarımıza hayırlı uğurlu olsun. Çok katkı yapacağına inandığımız bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Ancak transfer daha bitmedi. Uğraşıyoruz, uğraş veriyoruz" diye konuştu. Takıma dört takviye daha yapacaklarını söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Transfer işi hakikaten çok zor. Yoksa aksi takdirde verirsin parayı alırsın. Biz mümkün olduğu kadar Bursaspor'un haklarını korumak için bu şekilde hareket ediyoruz. Biraz geç kaldık. Biz de bunun farkındayız ama önemli olan nokta atışlar yapabilmekti. Şu ana kadar yapmış olduğumuz transferler herhalde kamuoyunda, kabul gördü" şeklinde görüşlerini aktardı.

HEPSİ İYİ OYUNCULAR

Bursaspor Başkanı Ali Ay gündemdeki isimleri de kamuoyuyla paylaştı. Ali Ay, "Porto'dan Mikel Agu, Chicago Fire'dan David Accam, Astana'dan Twumasi ile ilgili çalışmalarımız oluyor, Bunun dışında bir de sağbek alacağız. Biter ya da bitmez. Bunun garantisini veremiyorum. Bütün taraftarlarımız bunu böyle bilsin. Girişimde bulunduğumuz oyuncuların hepsi iyi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.