Hava Durumu

Başkan Ay: "Üzerimden yük kalktı"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, 4,5 milyon Euro ve takas karşılığında Galatasaray'a gönderilen milli futbolcudan sonra rahat bir nefes aldıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: "Üzerimden yük kalktı"
TAKASI GÜNDEME ALDIK

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yeşil Beyazlı kulübün uzun zamandır gündemini meşgul eden Serdar Aziz'in transferiyle ilgili konuştu. Daha önce belirlediği rakamları yurtiçi ve dışından herhangi bir kulübün vermediğinin altını çizen Ali Ay, "Beklentimiz daha yüksekti. Ama Serdar konusu nihayete kavuştuğu için mutluyum. Hamza Hocamız'la da görüştükten sonra takas konusunu gündemimize aldık. İnanın Serdar Aziz konusu bitince üzerimden büyük bir yük kalktı" dedi. 

ŞİMDİ SIRA DİĞERLERİNDE

Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım'ın Bursaspor'a katkı sağlayacağına inandığını belirten Yeşil Beyazlı kulübün Başkanı Ali Ay, "Oyuncuların hepsiyle gö-rüştük. Hamza Hocamız da kendilerini aramış. Bir sıkıntımız yok. Artık göndermeyi düşündüğümüz Tomas Necid, Balazs Dzsudzsak ve Mert Günok gibi diğer oyunculara odaklandık. Onları da hallettikten sonra rahatlayacağız. Önümüzdeki yıl çok daha iyi bir Bursaspor sahada olacak" diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.