Hava Durumu

Başkan Bozbey İnegöllülere seslendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl'ün Yenice köy ve Cerrah mahallelerinde halka seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Bozbey İnegöllülere seslendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey İnegöl'ü karış karış gezerek halkın bütün kesimleriyle bir araya geliyor. Başkan Bozbey, İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ile birlikte Yeniceköy Mahallesi'ne giderek esnafı ziyaret etti ve halkla buluştu. Coşkuyla karşılanan Bozbey, Bursa ve İnegöl'ün sorunlarını iyi bildiklerini ifade etti. Bozbey, "Yenice, gerçekten son derece güzel son derece önemli, hem sanayisi olan hem de tarımı olan bir beldemiz. Ancak Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandıktan sonra artık sizin suyunuza da el koydular. Bazı şeyleri de yapmadılar tabi. Hizmetleri de getirmediler. Sizleri bir nevi öksüz bıraktılar. Şimdi sorunları çözmek, inşallah 31 Mart'tan itibaren bizim işimiz olacak. Önce su sorunu olmak üzere hepsini çözeceğiz, çünkü su sizin hakkınız. Su şehirlerin hakkıdır. Kentlinin hakkıdır. Eğer siz su sorunu yaşıyorsanız, hemen dağın ve göletin yanında bu sorunları yaşıyorsanız buradan birilerine mesaj göndermeniz lazım. Yeniceliler'in yakınında aynı bölgede duracaksın, yöneticilik yapacaksın, tanıyacaksın. Hatta bir önceki seçimde gelip burada oy isteyeceksin. Kapalı pazar yeri projesi yarım kaldı değil mi? Niye yapmadılar? Allah izin verirse bu sorunları da biliyoruz, çözeceğiz" diye konuştu.

'BİRİLERİ KONUŞUR DURUR AMA ÖRNEĞİ ORADA'

Mustafa Bozbey ve İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir daha sonra Cerrah Mahallesi'ne geçti. Burada da esnaf ziyaretinden sonra halka seslenen Bozbey, "20 yıl Nilüfer'de hizmet ettik. Onun için Nilüfer örnek ve lider kent oldu. Sebebi ürettiğimiz hizmetlerin karşılığıdır. Niye Cerrahlılar, İnegöllüler gülümsemesin? İnsani gelişmişlikte Nilüfer Bursa'da tek. İnegöl listede yok. İnegöllüler bulunduğu durumu hak etmiyor.Burada sanayi de var ama tarım çok daha ağırlıklı. Tarım ile ilgili kooperatifçiliği destekleyeceğiz. Burada fidancılığı geliştirerek, fidanları satın alıp, bir başka yerde dağıtacağız. Gerekirse Bursa Büyükşehir Belediyesi, kullanacağı fidanları kooperatiften direkt alacak. Parayı dışarı vermeyecek. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Örneği de var. Birileri konuşur durur ama örnek orada" diye konuştu.

MANAVLAR DERNEĞİ VE MADEN MAHALLESİ'NDE BOZBEY COŞKUSU

Mustafa Bozbey, İnegöl Manav-Yörük Muhacir Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Burada da projeleri hakkında bilgi veren Bozbey, toplumun tüm kesimlerine dokunan çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Dernek Başkanı Erdoğan Kızmaz da hazırladıkları raporu Mustafa Bozbey'e sundu. Mustafa Bozbey daha sonra İnegöl Adayı Hakan Özdemir ile birlikte Maden Mahallesi'ne gitti. Burada da meşalelerle karşılanan Bozbey ve Özdemir'e ilgi büyük oldu. Kırsal kesimi de gülümsetmek için projeler hazırladıklarını söyleyen Bozbey, özellikle sosyal alanları artırarak genç nüfusu mutlu etmek istediklerini vurguladı.

'SPORCUNUN YANINDAYIZ'

Bozbey, İnegöl'de Doğu Gücü Spor Kulübü'nü de ziyaret etti. İnegöl Belediye Başkanı Adayı Hakan Özdemir'in de bulunduğu ziyarette Mustafa Bozbey gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Spor kulüplerine verdikleri destekleri anlatan Bozbey, kimseyi ötekileştirmeyen anlayışla Bursa'yı yönetmeye aday olduklarını söyledi. Ziyaret sonunda Doğu Gücü Spor Kulübü Başkanı Sinan Taşdemir, Bozbey ve Özdemir'e adlarının yazılı olduğu birer Doğu Gücü Spor forması hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.