Hava Durumu

Başkan Bozbey: Terminal esnafının sorunlarını çözeceğiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret etti. Terminal esnafının sorunlarını dinleyen Bozbey "Bugüne kadar muhataplarla bir araya gelinerek sorunların çözülmesi gerekiyordu ama yapılmamış bu da beni üzdü" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Bozbey: Terminal esnafının sorunlarını çözeceğiz

Bursa Otogarı Yazıhaneciler ve Otobüsçüler Derneği Başkanı Cesim Alptekin ve dernek üyelerinin de eşlik ettiği Mustafa Bozbey, terminalde, hem yolcuları hem de esnafın sorularını dinledi.

Seyahat işletmecilerini ve esnafı tek tek ziyaret eden Bozbey, terminal esnafı ve çalışanlarının sorunlarını yerinde görüp dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek Mustafa Bozbey, "Buradaki genel sorunlara çözüm bulmak gerekiyor.

Bu sorunları 31 Mart sonrası terminal esnafı ve ilgili derneklerle bir araya gelerek çözeceğiz. Bugüne kadar muhataplarla bir araya gelinerek sorunların çözülmesi gerekiyordu ama yapılmamış bu da beni üzdü. Özellikle çalışanların ve yolcuların genel ihtiyaçlarının ücretsiz karşılanması gerekir. Bu genel ihtiyaçlar için ücret alınması son derece yanlış. Buradaki tuvaletleri kullanmak çalışanların, insanların hakkıdır. Ücretsiz olması gerekir" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.