Hava Durumu

Başkan Dündar'dan Osmangazili kadınlara jest

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın meclis üyeleri, kadın muhtarlar ve belediyede görev yapan kadın müdürlere yemek verdi. Başkan Dündar, yemeğe katılan tüm kadınlara çiçek hediye ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2017 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2017 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar'dan Osmangazili kadınlara jest

Sümbüllü Bahçe Konağı'nda gerçekleştirilen yemeğe Osmangazi Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri, ilçede görev yapan kadın muhtarlar ve belediyede görev yapan kadın müdürler katıldı. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bugün Bursa adına da acı bir gün. Kadınlar Günü etkinliği için Ankara'ya giderken geçirdikleri kaza sonucu yaşamını yitiren Türk Metal Sendikası üyesi kadınlarımızı son yolculuğuna uğurladık. Yaşamını yitiren kadınlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kadınlar sadece 8 Mart'ta değil yılın tüm günlerinde, hayatın her anında her aşamasında yer alıyor. Sosyal, ekonomik ve siyasi hayatta kadınlarımız başarılarıyla akdarından söz ettiriyorlar. Toplumun, ekonominin ve de sosyal hayatın güçlü olması için kadın erkek ayrımı yapılmamalı ve her zaman birlikte hareket edilmelidir. Huzurlu bir toplumun temelinde her zaman kadınlar yer alıyor. Kadınlarımıza hayatın her alanında bizlere verdiği destekler için teşekkür ediyorum ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak her zaman kadının gücünü ortaya koyan projeler yaptıklarını ifade eden Başkan Dündar, "Toplumun temel direği olan aileyi korumak en büyük görevimiz. Ailenin direği de kadındır. Ahlak, manevi değerler, sevgi ve saygı kadınlar, sayesinde topluma yayılır. Bu değeri korumak kadını korumakla mümkündür. Biz de Osmangazi Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarla bu amacı gerçekleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediyede görevli bütün kadın personele çiçek dağıtıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın talimatı ile dağıtılan çiçeklerini alan kadın personel büyük mutluluk yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.