Hava Durumu

Başkan Dündar, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personele yemek vererek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı

Sağlığın insan hayatında en önemli yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Dündar, "Sağlık alanında hizmet veren kişiler olarak sizler, vatandaşların daha sağlıklı olması için gece gündüz çalışıyorsunuz. Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde 55 personelimiz görev yapıyor. Bir ilçe belediyesi için bu çok iyi bir rakam. Bu alanda görevli personelimiz, toplumun direk sağlığını ilgilendiren konularda çalışma yürütüyorlar. Sağlık konusu ihmale gelmeyecek bir konu olduğu için bu alanda bizler üzerimize düşen görevin en iyisini yapıyoruz. Belediye olarak baktığımızda da toplumun daha sağlıklı olması için ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Osmangazi Belediyesi, ciddi bir kurum. Hizmetin ulaştığı nokta olarak çok geniş bir kesime hitap ediyoruz. Her faaliyetimizde çok iddialıyız. Vatandaşların bize yansıtmasından da görüyoruz ki yaptığımız işler herkes tarafından takdir ediliyor" dedi.

Başkan Dündar, sağlık çalışanlarının yükünün herkesten ağır olduğunu ifade ederek, "Vatandaşların sağlığı için insan üstü bir gayret göstererek kutsal mesleğinizi icra ediyorsunuz. Özverili çalışmanızın neticesi topluma yansıyor. Osmangazi Belediyesi olarak her zaman işimizde daha fazla ne yaparız bunun arayışındayız. Bu arayışı da en güzel şekilde Sağlık Müdürlüğü'nde görüyorum. Bu işi severek yapıyorsunuz. Bugün 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile bir araya geldik. Her şeyin başı sağlık. Kişinin sağlığı yerindeyse toplumun da sağlığı yerinde demektir. Sizler bizlerin yüz akısınız. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.