Hava Durumu

Başkan Dündar seçim çalışmalarına devam ediyor

Osmangazi Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı adayı Mustafa Dündar, seçim çalışmaları kapsamında Küplüpınar ve Alacahırka mahallelerini gezdi. Dündar, her iki mahallede de büyük coşku ve sevgi gösterileri ile karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar seçim çalışmalarına devam ediyor

Dündar, seçim sayılı günler mahalle gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Osmangazi İlçesinde bulunan Küplüpınar ve Alacahırka mahallerini ziyaret eden Dündar, vatandaşın yoğun sevgisi ve havaî fişeklerle karşılandı. 31 Mart tarihindeki seçim sonrası yapmayı planladığı projeleri anlatan Dündar, vatandaşların sıkıntılarını ve mahallerindeki eksiklikleri tespit ederek, taleplere kulak verdi. Dündar, mahallelerdeki sıkıntıların en kısa sürede giderileceğini belirtti.
Küplüpınar Mahallesi Merkez Camii'nde vatandaşlarla sohbet eden Dündar, caminin çevresinde kamulaştırılarak yapılan genişletme çalışmalarını da yerinde inceledi. Dündar'ın mahalle ziyaretlerinde ikinci adresi Alacahırka Mahallesi oldu. Uludağ'ın eteklerinde bulunan Abdal Murat Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Dündar, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve havaî fişek gösterileriyle karşılandı. Toplanan kalabalığa hitap eden Dündar, seçimden sonrada yeni projelerin ve hizmetlerinde en kısa sürede geleceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.