Hava Durumu

Başkan Dündar: STK'ların önceliği millet olmalı

Bursa'nın en genç Sanayici ve İş Adamları Derneği olan Batı Trakyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (BATISİAD), ilk istişare toplantısını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar: STK'ların önceliği millet olmalı

Başkanlığını Ahmet Er'in yaptığı ve Ali Ömeroğlu, Cihat Yusufoğlu, Mustafa Salimoğlu, Mustafa Süleyman, İbrahim İsmailoğlu ve Mehmet Hüseyin'in kurucuları arasında yer aldığı Batı Trakyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin aynı zamanda istişare kurulunda da yer alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BATISİAD'ın Bursa'nın en genç sanayici ve iş adamı derneği olduğunu söyledi. Başkan Mustafa Dündar, "Bir zamanlar kendilerini ifade etmek, ben de varım diyebilmek için dernek çatısı altında birleşen insanlar, bugün artık bu ülke ekonomisine sağladıkları katkı ile isimlerinden söz ettirir oldu. Bugün de BATISİAD çatısı altında bir araya geldiler. BATISİAD, sanayici ve iş adamlarımızı tek çatı altında toplayacak bir dernek. İnşallah ortaya güzel sonuçlar çıkar. Milletin övgüsüne, takdirine layık olmak son derece önemli. Sonuçta bizler de gerek kişi, gerek dernek olsun bir topluluğu temsil ediyoruz" dedi.

Yeni kurulan BATISİAD çatısı altında çok değerli sanayici ve iş adamlarının yer aldığını ifade eden Başkan Dündar, "Bursa'da çok sayıda SİAD bulunuyor. BATISİAD olarak neler üretebilir, insanımıza nasıl faydalı olunabilir, bu konularda çok iyi çalışmak lazım. Sivil toplum kuruluşlarına katılanların önceliği, ben buradan ne alırım, kazancım ne olur olmamalı. Uzun vadede ve insanımıza yönelik kazanım ne olur, o hedeflenmeli. Kısa vadede kazanç peşinde olanlar mutlaka kaybeder. Tabi ki böyle kuruluşlar kazanç için vardır ancak, çevre, dostluk ve birbirlerinin tecrübelerinden faydalanmayı düşünmek, bence çok daha büyük kazanç olur. BATISİAD'ın Bursa'mız ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Mustafa Gürses, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Uludağ Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İrfan Derici, BTTDD Başkanı Ali Emin Latif'in de katıldığı istişare toplantısında konuşan BATISİAD Kurucu Başkanı Ahmet Er, "Yıllar önce geldiğimiz bu topraklarda tutunabilmek, hayatımızı idame ettirebilmek için yürüttüğümüz mücadelemizin sonucunda pek çok yöneticimiz, sanayici ve iş adamımız oldu. Türkiye'de son derece mutlu olduk. Bursa ve Türkiye bize sahip çıktı. Bursa'da kendimizi ifade etme özgürlüğü ve imkanını bulduk. Batı Trakya insanının, her şeyden önce dürüst ve saygın insan olduğunu herkes kabul ediyor. Şu anda çok sayıda iş adamı ve sanayicimiz var. Bizler de, bu arkadaşlarımızı bir çatı altında buluşturmak istedik ve BATISİAD'ı kurduk" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.