Hava Durumu

Başkan Edebali'den sahura kadar mesai

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ramazan ayında ilçe sakinleri ile iftar ve sahur programlarında bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Edebali'den sahura kadar mesai
'İdeal şehir Yıldırım' hedefi doğrultusunda Yıldırımlılarla her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yoğun mesaisini Ramazan ayı boyunca da aksatmadan sürdürüyor. İlk olarak Beyazıt Mahallesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına Başkan Edebali'ye, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Başkan Vekili Şükrü Köse, Beyazıt Mahalle Muhtarı Süleyman Atış, belediye bürokratları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Yıldırım'ın geleceğe taşınması yolunda mahalle kültürünün önemine değinen Başkan Edebali, “Mübarek Ramazan ayının maneviyatında Yıldırım’ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin görevi. Bu kutsal ayı hemşehrilerimizle birlikte aynı sofrada idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali daha sonra sahur programında Arabayatağı'nda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Arabayatağı Yeşil Cami Meydanı'nda gerçekleştirilen programa AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Arabayatağı Mahalle Muhtarı Mehmet Selim Sevim, belediye bürokratları ve mahalle sakinleri katıldı. Ramazan ayının başından itibaren gece gündüz demeden mahalle ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Edebali, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu bu sofralarda derinden yaşıyoruz. Bu birliktelik sayesinde Yıldırım'ı özlenen konumuna getireceğiz" diye konuştu.

Ramazan ayı boyunca Yıldırım'daki devam edecek etkinliklerin de ilçedeki dayanışma ve kardeşliğe katkıda bulunacağını sözlerine ekleyen Başkan Edebali, "Bu kutsal ayda Yıldırım’ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin görevi. Tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Ramazan ayının o güzel duygusunu Yıldırım'da hissetmeye devam edeceğiz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.