Hava Durumu

Başkan Edebali kar nöbetinde

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçede sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde denetledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Edebali kar nöbetinde
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali gece yarısından sonra, ilçedeki yolların kapanmaması için teyakkuza geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol açma ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetledi. İlçe genelinde ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, " Daha ulaşılabilir Yıldırım için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle 24 saat boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için 4 adet kar küreme, 8 robot, 6 kepçe, 2 greyder, 1 tuz nakil aracı, 1 yükleme aracı ve 100 kişilik personelimizle kapanan yollara anında müdahale ediyoruz” dedi.

Yıldırım’da geçen sene olduğu gibi yapılan çalışmalarla bu sene de sorunsuz bir kış mevsimi geçirmek için gerekli tüm önlemlerin alındığının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yoğun kar yağışı özellikle ilçemizin üst mahallelerinde ulaşımı aksatıyor. Merkezimizde 24 saat boyunca elektronik ortamda harita üzerinde çalışmalarımızı takip ediyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimizde ara vermeden faaliyet gösteriyor, büyük bir gayretle çalışıyorlar. Hem kar küreme hem de tuzlama çalışmalarıyla ana arterleri trafiğe açık tutuyoruz” diye konuştu. Yollardaki buzlanmayla birlikte yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için de tedbirler aldıklarını belirten Başkan Edebali, "Yıldırım Belediyesi olarak okullara, hastanelere ve muhtarlıkların tümüne 100'er torba tuz bıraktık. Vatandaşlarımızın ulaşım imkânlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.