Hava Durumu

Başkan Keskin denetimde

Yıldırım Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü Ramazan ayında da işyerlerine denetimini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2012 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2012 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Keskin denetimde

Denetimler sırasında sağlık kurallarına uymayan ya da çalışma ruhsatı almayan işyerleri uyarılırken, temizlik ve sağlık şartlarına uyan iş yerlerine de teşekkür ve örnek iş yeri belgeleri verilen denetimlere, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de katılıyor. Son denetimlere katılan Başkan Keskin, teşekkür belgesi almaya hak kazanan Ali Özer Erkek Kuaförüne bizzat teşekkür ederek, belgesini verdi. Keskin, iş yeri sahibini tebrik ederek, örnek olmasını temenni etti. Denetimlerin devam edeceğini belirten Keskin, önemli olanın işyeri sahiplerinin vicdani denetimlerini sürekli olarak yapmaları olduğunu söyledi. Keskin ayrıca, "Yıldırım, sokağı ile esnafı ile işyeri ile örnek olmalı. Yıldırım Belediyesi olarak düzenli denetimlerimizi sürdürüyor. Gerekli hallerde durumu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bildirerek, gerekli cezai işlemlerin uygulanmasını sağlıyoruz. Hedefimiz vatandaşlarımızın sağlık şartlarına uygun, taze ürünler tüketmesini sağlamak. Ayrıca, Çalışma Ruhsatı alımı konusunda da oldukça hassasız. Ruhsat kurallarını yerine getirmeyen esnafa, işyeri çalıştırma ruhsatı vermediğimiz gibi gerekli uyarıları yapmaktan da kaçınmıyoruz" dedi.

Keskin, "Bu yıl bin 665 işyeri incelenerek, insan sağlığına duyarlı 25 işyerine teşekkür belgesi, 7 işyerine de örnek iş yeri belgesi verildi. İnsan sağlığına uygun olmayan iş yerleri ile de ilgili gerekli işlemler yapıldı. Vatandaşımızın sağlığını korumak ve bu konuda gerekli mercilere bildirimde bulunmak bizlerin vazifesidir" diye konuştu.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.