Hava Durumu

Başkan Osman Sargın'dan vatandaşa yakın ilgi

İznik ilçesinde Belediye Başkanı Osman Sargın, sabah mesaisine saha çalışmaları yürüten İletişim Merkezi ekipleriyle sokaklarda vatandaşları ziyaret ederek başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Osman Sargın'dan vatandaşa yakın ilgi

Uzun süredir saha çalışmalarına devam eden İznik Belediyesi İletişim Merkezi ekipleri mahalle ve sokakları dolaşarak zaman zaman vatandaşların evlerine konuk oluyorlar. Ziyarette ekipler vatandaşlara sorular yönelterek dilek istek ve şikayetlerini oluşturulan formlara işleyerek işleme alıyorlar. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da her fırsatta bu ekiplere eşlik ederek vatandaşların evine ve iş yerlerine konuk oluyor.

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Sabah saatlerinde saha çalışması için esnafları ve vatandaşları ziyarete çıkan ekip ile birlikte mesaisine sokakta başlayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın vatandaşla iç içe olmanın önemine vurgu yaptı. İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası'ndan yola çıkan ekipler sokaklarda tek tek esnaflara konuk olarak, dileklerini ve şikâyetlerini formlara işlediler. Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Mesaimize sokaklarda başlıyoruz. Bizlerin görevi vatandaşlarımızın hayatını bir nebze de olsa kolaylaştıracak, onların sorunlarına çözüm olacak çalışmalar üretmek. Çok şükür ki bunu da İznik'te başardık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.