Hava Durumu

Başkan Özkan'ın 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmaları sürüyor

Karacabey ilçesinde, Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanındaki vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmaları tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2019 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2019 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Özkan'ın  'Halil İbrahim Sofrası' buluşmaları sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmaları kapsamında, Sırabademler ve Esentepe mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sırabademler Mahallesi Hidayet Hacı Erol Onur Camii'nde önceki gün kılınan sabah namazının ardından, mahalle muhtarı Şaban Kibar ve mahalle sakinleriyle buluşan Ali Özkan, iletişimin ve ortak aklın önemine vurgu yaparak, mahallelilerin talep ve önerilerini dinledi. Ali Özkan, Esentepe Mahallesi Esentepe Camii'nde kılınan sabah namazının ardından da mahalle muhtarı Ali Işık ve mahalle sakinleriyle Halil İbrahim Sofrası'nda bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve çevre sakinlerinin görüş ve önerilerini dinlemek için gerçekleştirilen bu buluşmaların, kendileri için son derece önemli olduğunun altını çizen Özkan, vatandaşların talebine göre hareket ettiklerini ifade ederek, Halil İbrahim Sofrası buluşmalarının tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.