Hava Durumu

Başkan son noktayı koydu! Le Guen görevinin başında

Bursaspor Başkanı Ali Ay, teknik direktör Paul Le Guen ile yollarının ayrılma-yacağını açıkladı. BTSO seçiminde AS TV'nin canlı yayınında soruları yanıtlayan Ali Ay, kalan son 7 maçtan en az 12 puan beklediğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2018 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2018 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan son noktayı koydu! Le Guen görevinin başında

BEN SÖYLEMEDİKÇE İNANMAYIN

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın komite seçimlerinde AS TV'nin canlı yayınında AS TV Haber Müdürü Erdal Çatalkaya ve Bursa Hakimiyet yazarları Namık Göz ile İlhami Yıldız'ın sorularını yanıtlayan Bursaspor Başkanı Ali Ay, teknik direktör Paul Le Guen'in geleceği hakkında konuştu. Yeşil Beyazlı takımla 2 yıllık sözleşmesi bulunan Fransız teknik adamla ilgili son dönemde üst üste gelen puan kayıpları üzerine ortaya atılan iddialar hakkında açıklamalarda bulunan Ali Ay, "Paul Le Guen ile ilgili benim ağzımdan duymadığınız sürece hiçbir şeye inanmayın arkadaşlar. Biliyorsunuz 7 maç kaldı. Ondan sonra lig bitiyor. Şu anda hocamızla devam ediyoruz. Ligi bu şekilde bitirdikten sonra durumumuza bakacağız" ifadeleriyle tartışmalara da şimdilik son noktayı koymuş oldu.

TARAFTARIMIZ TAKIMI DESTEKLESİN

Kalan 7 maç için bir tahminde bulunan ve aklından geçen puanı söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Ben son 7 maçta en az 12 puan bekliyorum. Takımımız bu kalan maçlardan 4 maçını kazanacaktır ve ligi 45 puanın üzerinde orta sıralarda tamamlayacaktır" diye konuştu. Ali Ay hafta sonunda Kasımpaşa ile oynanılacak maça da değinerek, "Aslında Bursasporumuz çok da iyi gitmiyor. Gönül isterdi ki yukarılarda olalım ama maalesef olmadı. Kasımpaşa maçı bizim için çok önemli. Ben buradan bütün taraftarlarımıza 'Gelsinler Bursasporumuzu desteklesinler' diyorum. Biliyorsunuz mayıs ayında da kongremiz var. Orada da her şey konuşulacak. Birlik beraberliğin ne demek olduğunu daha önce gördük. Bu maçta alacağımız bir galibiyet aşağısıyla bağımızı tamamen koparacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.