Hava Durumu

Başkan Turgay Erdem'den BGC'ye ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları ile birlikte Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı'yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2019 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2019 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Turgay Erdem'den BGC'ye ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer, Adem Vural, Remzi Çınar, Engin Yener ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hande Koç ile birlikte BGC Başkanı Nuri Kolaylı'yı ziyaret etti. Basın Kültür Sarayı'nda gerçekleşen ziyarette BGC Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

"GAZETECİ OLMAK AYRICALIKTIR"

Gazeteci olmanın ayrıcalık olduğunu ve özellik gerektirdiğini vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, BGC'nin de Bursa'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunun altını çizdi. Yeni bir döneme başladıklarını ifade eden Başkan Turgay Erdem, "İnşallah Sayın Mustafa Bozbey'den aldığımız görevi daha iyi yerlere taşımak için gayret edeceğiz. BGC ile uzun yıllar süren işbirliğimiz var" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BGC Başkanı Nuri Kolaylı da, "Basın Kültür Sarayı'nın yapım sürecinde desteğinizi aldık. Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi'ni ve Uğur Mumcu Salonu'nu Bursa'ya birlikte kazandırdık. Biz de iş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.