Hava Durumu

Başkan Turgay Erdem'den CHP'li gençlere mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nilüfer Gençlik Kolları ile buluşan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, el birliği ile yeni başarılara imza atacaklarını belirtti. Gençlerden istekte de bulunan Erdem "Daha çok genci kadromuza katmamız lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Turgay Erdem'den CHP'li gençlere mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer Gençlik Kolları, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i Halk Evi'nde bulunan makamında ziyaret etti. CHP Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı Erdinç Yantı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin bulunduğu ziyarette, Nilüfer Belediye Meclisi Gençlik Komisyonu Üyeleri Onur Uslu ve Tuğçe Savaş da yer aldı. Ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, gençlik kolları üyelerine seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Erdem, "Başarılı bir ekipsiniz, inşallah bundan sonraki süreçte başarıları birlikte taçlandırırız. Bugüne kadar yaptığınız her şey için çok teşekkür ederim. Gençler bizler için önemli. Daha çok genci kadromuza katmamız lazım. El birliğiyle çalışarak her zaman sizlerin yanınızda olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.