Hava Durumu

Başkanı Sargın: "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın"

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Bayramlar küskünlerin barıştığı, mutlulukların paylaşıldığı günlerdir. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2017 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2017 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkanı Sargın: "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın"

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznikli vatandaşlarla İznik Belediyesi Çay Bahçesinde bir araya geldi.

Sargın, "Böylesine anlamlı bir günde ne mutlu bizlere bu güzel yurdumuzda bir bayramı daha idrak ediyoruz. Allah ülkemize zeval vermesin. Allah ülkemize göz diken düşmanlara fırsat vermesin. Bizler bir bayramı böylesine güzel bir ortamda idrak ederken diğer İslam ülkelerinde zulüm kol geziyor. Kan akıtılıyor, göz yaşları dinmiyor. Allah orada ki Müslüman kardeşlerimizin de yar ve yardımcısı olsun. Çünkü bu zulüm göz ardı edilecek bir zulüm değil" diye konuştu.

Vatandaşlardan kesilen kurbanların atıklarını güzel bir şekilde torbalayarak görevli arkadaşlara teslim edilmesini isteyen Sargın, "Temiz çevreyi oluşturmak sadece belediyenin görevi değil. Her birimizin bu konuda çaba sarf etmesi lazım. Bayram ve tatil süresince ilçemize yoğun ziyaretçi bekliyoruz. İlçemize gelen misafirlere birer ev sahipliği yapmak açısından kısa mesafelere araçlarınızı kullanmayınız" dedi.

Bayramlaşma törenine İznik İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tuncay Doğan, İznik İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferhat Alanbay, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, AK Parti İznik İlçe Başkanı Mahmut Tamer Hersek, CHP İznik İlçe Başkanı Ayan Özer, MHP İznik İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Mestan, Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu, kamu kurum ve kuruluşları, STK'lar ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.