Hava Durumu

Başkanlık Kupası'nda heyecan sona erdi

İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası ödül töreninde öğrencilere konuşan Başkan Aktaş, "Sizlerden tek bir beklentimiz var. Vatanperver olmanız, milli ve manevi değerlere sahip çıkmanız ve tabii ki ilçemize ve ülkemize sahip çıkmanız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkanlık Kupası'nda heyecan sona erdi

Bu yıl 2.'si düzenlenen Bursa'nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası ödülleri sahiplerini buldu. 53 okuldan yaklaşık 4 bin öğrencinin katılımıyla 3 ay süren ve 417 müsabakanın oynanmasıyla tam bir şölen havasında geçen Başkanlık Kupası'nda öğrenciler keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. İlçe Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine protokol üyeleri yoğun bir katılım gösterirken, ödüllerin bir an önce dağıtılmasını bekleyen öğrencilerin heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi.

İYİ İNSANLAR OLUN

Başkanlık Kupası ödül töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl Belediyesi gerçekten spora, sporcuya ve özellikle eğitimine çok ama çok önem veriyor. Tek derdimiz, tek gayemiz var geleceğimizin teminatı olan siz sevgili öğrencilerimizin en kaliteli ve en nitelikli bir şekilde yetişmesi ve yarınlara hazırlanması. Sizlerden tek bir beklentimiz var. İyi insanlar olmanız, ahlaklı insanlar olmanız. Vatanperver olmanız, milli ve manevi değerlere sahip çıkmanız ve tabii ki ilçemize ve ülkemize sahip çıkmanız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.