Hava Durumu

Başkentte Reyhanlı arbedesi

Ankara’da Reyhanlı olaylarını protesto etmek isteyen Halkevleri üyesi bir gruba polis müdahale etti. Polisin sıktığı biber gazına göstericiler ellerinde taşıdıkları pankartların sopaları ile karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkentte Reyhanlı arbedesi

Karanfil Sokak’ta Reyhanlı’da yaşanan sorumlu tuttukları hükümeti protesto eden grup ile polis arasında olaylar çıktı. Polis, eylemcileri biber gazı ile müdahale ederken, göstericilerde ellerinde taşıdıkları pankartların sopaları ile polise karşılık verdi. Yaşanan olaylarda 1 polis memuru ve 3 kişi yaralanırken, biber gazından çevredeki vatandaşlar da etkilendi. Kafasından yaralanan polis memuruna ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Polis, bazı göstericileri gözaltına aldı.
Hafta sonu nedeniyle kalabalık olan olayların yaşandığı Karanfil Sokak’ta, biber gazından etkilenen vatandaşlar çevredeki işyerlerine sığınırken, esnaflar biber gazından etkilenenlere limon dağıttı. Olayların yaşandığı sokaktan geçen vatandaşlar biber gazından etkilenmemek için çeşitli yöntemler denerken, biber gazı nedeniyle gözleri yanan küçük bir çocuğun imdadına ise esnaf yetişti. Ağlayan çocuğun gözlerine limon sıkan esnaflar, çocuğu güçlükle sakinleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.