Hava Durumu

Basketbolda Gülbahçe rüzgarı

Bu sezon faaliyet göstermeye başlayan Gülbahçe Basketbol Takımı kız takımı oyuncuları velileriyle bir araya geldi. Bianni firmasının sponsorluğundaki takımın oyuncuları ve antrenörleri firma sahibi Vedat Mescioğlu'na teşekkür plaketi verdi

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Basketbolda Gülbahçe rüzgarı

HABER | Seray SAYGILIOĞLU

Gülbahçe Spor Kulübü 2018'de bünyesine kız basketbol takımını da dahil etti. Geçmiş dönemlerde bir eksiklik olarak görünen bu durum kız basketbol takımının oluşturulmasıyla ortadan kalkmış oldu. U11'den başlayan ve U14'e kadar uzanan yaş kategorilerinde mücadele eden Gülbahçe Basketbol Takımı erkek oyuncuların da katılımıyla toplam 72 sporcu sayısına ulaştı. Basketbol takımlarının antrenörlüğünü Bircan Doğan ve Fırat Hikmet yapmakta. Antrenörler Bircan Doğan ve Fırat Hikmet amaçlarının bir basketbol şehri olan Bursa'da kadın basketbolunun yeniden canlanması için başlattıkları bu hareketin devamını sağlamak olduğunu açıkladı.

SPONSORA TEŞEKKÜR

Hem okul hem de spor aktiviteleriyle yoğrulmuş genç nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Gülbahçe Spor Kulübü Basketbol Takımı hafta sonunda velilerin de katılımıyla sponsor firmanın etkiliğinde bir araya geldi. Bianni firmasının sponsorluğunun kendileri için çok önemli olduğun belirten antrenörler Bircan Doğan ve Fırat Hikmet firma sahibi Vedat Mescioğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. Gülbahçe Basketbol Takımı'na yaptıkları katkının azımsanmayacak olduğunu belirten veliler de Mescioğlu'na düzenledikleri etkinlik ve verdikleri destek için teşekkürlerini sundu. Vedat Mescioğlu da kızların spora gösterdiği ilginin sponsorluktan daha önemli olduğunu kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.