Hava Durumu

Basketbolun kalbi iftarda buluştu

Podyum Park Somunarası Restoran'da gerçekleşen organizasyonda potanın dev isimleri bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Basketbolun kalbi iftarda buluştu

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Tofaş ve Fenerbahçe Doğuş arasında oynanan Tahincioğlu Basketbol Ligi play-off final serisi 4. karşılaşmasını izlemek için Bursa'ya gelen Hidayet Türkoğlu, bu mücadele öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kızıl ile Kızıl'ın ortağı olduğu Somunarası Restoran'da iftar yemeğinde bir araya geldi. Play-off final serisinin ve Bursa basketbolunun masaya yatırıldığı iftar yemeği samimi görüntülere sahne olurken, Başkan Hidayet Türkoğlu, Ömer Kızıl'a bu nazik daveti için teşekkür etti.

"TOFAŞ HEYECAN VERİYOR"

İftar sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, Bursa basketbolunun özellikle Tofaş'ın başarısı-yla birlikte adından söz ettirdiğini ve potada söz sahibi olan bir il haline geldiğini söyledi. Türkiye Basketbol Federasyonu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kızıl ise, Başkan Hidayet Türkoğlu'nun Bursa basketboluna verdiği desteğin kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken Tofaş ve Fenerbahçe arasından oynanan play-off finalinin Türkiye basketboluna heyecan getirdiğini sözlerine ekledi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Ömer Kızıl'a nazik daveti için teşekkür etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ömer Kızıl'ın buluştuğu iftarda Bursa basketbolu masaya yatırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.