Hava Durumu

Baskette Timsah'ın şampiyonluk günü

Daha önce şampiyon olup Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne çıkmayı garantileyen Bursaspor Basketbol Takımı, bugün saat 18.00'de ligin son maçında Sigortam. net İTÜ'yü ağırlayacak. Yeşil Beyazlılar'a şampiyonluk kupasını TBF Hidayet Türkoğlu verecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baskette Timsah'ın şampiyonluk günü

Bursaspor camiasının merakla beklediği şampiyonluk günü geldi çattı. Gösterdiği başarılı performansıyla haftalar öncesinden Türkiye Basketbol 1. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayıp Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantileyen Bursaspor Basketbol Takımı, bugün kupasına kavuşacak. Yeşil Beyazlılar saat 18.00'de ligin son karşılaşmasında Atatürk Spor Salonu'nda Sigortam.net İTÜ'yü konuk edecek. Müsabakada Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Potanın Timsahları'na şampiyonluk kupasını takdim edecek.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

Bu görkemlİ şölen öncesi Yeşil Beyazlı taraftarların ise salonu tıklım tıklım doldurması bekleniyor. Mücadelede biletler ise 5 TL olarak satışa çıkarıldı. Timsah'ın şu ana kadar ligde oynadığı 29 maçta 24 galibiyeti bulunuyor. Diğer yandan Potanın Timsahları ise bu kritik maça "Bursaspor Durmazlar" ismiyle çıkacak. Bursaspor Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin'in geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye Basketbol Federasyonu'na yaptığı başvuru kabul edildi ve Yeşil Beyazlılar kurulduğu günden bu yana yanında olan sponsoruna bir vefa örneği sergilemiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.