Hava Durumu

Başörtülü firar etti mini etekle görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul’a geldiğinde yediği yemeklerin incelemesini yapan İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nde gıda mühendisi olarak çalışan Gamze Tembel Eser’in, KPSS soruşturmasının başlamasının ardından İtalya’ya gittiği, başını açtığı, mini etekli resimler vererek bambaşka bir kıyafetle Roma’da yaşadığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başörtülü firar etti mini etekle görüntülendi!
10-11 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleşen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) birincisi olan Gamze Tembel Eser'in; 2010 KPSS soruların çalınmasına yönelik soruşturmanın ardından yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.

KPSS ŞAMPİYONU İTALYA'YA KAÇTI!

İstanbul Florya'da bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nde gıda mühendisi olarak çalışan Gamze Tembel Eser'in, KPSS soruşturmasının başlamasının ardından İtalya'nın başkenti Roma'ya kaçtığı bildirildi. Akit gazetesinden Kenan Kıran'ın haberine göre Eser'in, 17 Eylül 2014 tarihinde İtalya'ya gittiği ve 6 aydır Roma'da yaşadığı öğrenildi.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NUN YEDİĞİ YEMEKLERİN ANALİZİNİ YAPIYOR!

Eser'in 2011 yılından itibaren çalıştığı İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü stratejik öneme sahip. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'a geldiğinde yediği yemeklerin incelenmesi İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nde yapılıyor.

2003 yılında Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olan, girdiği 4 KPSS sınavında düşük puanlar alan, FEM Akademi Dershaneleri'ne gittikten her nasıl olduysa önü açılan ve 2010 KPSS'nin Türkiye birincisi olan Gamze Temel Eser'in, Florya laboratuvarını tercih etmesi dikkat çekiyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.