Hava Durumu

"Batalla bir efsane"

Yeşil Beyazlı futbolculardan Aziz Behich, Batalla'nın kulüp için bir ağabey ve unutulmaz bir oyuncu olduğunu belirtirken herkesin Arjantinli oyuncunun kıymetini bilmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Batalla bir efsane"

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

ÖNEMLİ BİR KARAKTER

Bursaspor'un 3-1 kaybettiği Trabzonspor karşılaşmasına maçtan daha çok efsane kaptan Pablo Martin Batalla'nın vedası damga vurdu. Karşılaşma sonrası Arjantinli futbolcu hakkında duygusal bir konuşma yapan tecrübeli solbek Aziz Behich, Batalla'nın sadece futbolcu olarak değil karakter olarak da kulüp için bir efsane olduğunu söyledi. Avustralyalı futbolcu, "Batalla futbolculuğundan önce bu kulüp için çok önemli bir karakterdi. O bizim ağabeyimiz ve kaptanımızdı. İstediğimiz gibi gönderemedik onu kazanarak bir şölen havasında ayrılmak isterdik ama Trabzonspor karşısında kötü oynadık. Ben bu kulübe ilk geldiğimde Pablo buradaydı. Ben hâlâ buradayım ama o seneye burada olmayacak. Bu bizim için garip bir his olacak" dedi

"YOKLUĞU HİSSEDİLECEK"

Pablo Martin Batalla'nın ayrılığını önümüzdeki sezon o olmayınca daha iyi idrak edeceklerini belirten 28 yaşındaki futbolcu, "Şu an belki hissetmiyoruz ama önümüzdeki sezon antrenmanlarda onu görmeyince yokluğunu daha fazla hissedeceğiz. Onunla oynadığı için her oyuncu çok şanslı. Onu canlı izlemek bile çok değerli. Batalla'nın kıymetini bilmeliyiz. Onu özleyeceğiz. Onu seviyoruz" dedi. Son hafta oynanacak Gençlerbirliği müsabakası için de yorumda bulunan Aziz Behich, "Şimdi sezonu bitirmemize 1 maçımız kaldı. Ligi galibiyetle bitirip önümüzdeki seneye daha iyi hazırlanmaya çalışacağız. Çünkü bu takım daha iyi konumlarda olmayı hak ediyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.