Hava Durumu

Batalla'da sona doğru

Bursaspor’un yıldız futbolcusunda mutlu sona sayılı günler kaldı. Arjantinli’nin menajeri Suzan Naguf ve babası Miguel sürpriz bir şekilde Bursa’ya gelirken, Başkan İbrahim Yazıcı ile yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'da sona doğru

Pablo Martin Batalla sözleşme uzatmaya çok yakın. Yeşil Beyazlı formayı 2009’dan bu yana giyen ve Bursaspor tarihinin en başarılı futbolcuları arasına adını yazdıran Arjantinli yıldızın sözleşme uzatması için dün menajeri Suzan Naguf ve babası Miguel sürpriz bir şekilde Bursa’ya geldi. Başkan İbrahim Yazıcı, transfer görüşmelerini bizzat yürütürken, daha önce yapılan görüşmelerden sonra tekrarlanan bu ikinci zirvede önemli mesafe kat edildiği belirtildi.

ÜCRETİ KONUŞULUYOR

Tarafların 2016’ya kadar sözleşme uzatma konusunda mutabık kaldığı, Batalla’nın ücretindeki iyileştirme konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Suzan Naguf ve Miguel Batalla bir süre daha Türkiye’de kalacak. İkili pazar günü oynanacak MP Antalyaspor maçını izleyecek.  Sözleşmesi 2014 Mayıs’ta bitecek olan Pablo Martin Batalla, büyük bir sıkıntı yaşanmadığı sürece 2016 Mayıs’ına kadar Bursaspor’daki kariyerine devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.