Hava Durumu

Batalla'dan '10 numara' hareket

Uludağ Üniversitesi’nde onkoloji bölümünde tedavi görmekte olan yeşil-beyazlı taraftar Samet Öner’i, Pablo Batalla ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'dan '10 numara' hareket
Ziyarette oldukça mutlu olduğu gözlenen Samet, “Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kan konusunda da olsun yardım eden herkese Allah razı olsun. İnşallah herkesin desteği ile hastalığı yeneceğiz ve yeni stadyumda Batalla ile beraber tekrar şampiyonluk yaşayacağız. Batalla’yı zaten şampiyonluk bu yana çok seviyordum. Kendisinin gelmesini çok istiyordum. Arkadaşlarımızın sayesinde geldi ve çok mutlu oldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla ise Samet’in enerjisinin yüksek olduğunu görmenin kendisini mutlu ettiğini ve en kısa zamanda kendisini stadyumda görmek istediğini belirtti.

Batalla ziyaretin ardından şu açıklamayı yaptı:

"Tabii ki çok önemli bir konu. Samet’e destek vermek için geldik. İçeri girdiğimde açıkçası onu güçlü görmek, enerjisini yüksek olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Umuyorum ki; bir daha ki görüşmemizi iyileşip aramıza döndüğünde stadyumda yapacağız. Biliyoruz ki; taraftarımız bizi her zaman koşulsuz şartsız destekliyor. Şimdi biz de taraftarımıza destek vermeye geldik. Güzel başarılara hep beraber yelken açacağız."

Ziyaretin sonunda Batalla ilk 18 numaralı Bursaspor formasını Samet’e hediye etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.