Hava Durumu

Batalla'dan jeneriklik goller

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Büyükçekmece Tepecikspor'u 4-2 mağlup eden Bursaspor, ara vermeden Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'dan jeneriklik goller

Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasında 90 dakika forma giyen futbolcular, salonda ayrı bir çalışma yaparken, diğer futbolcular kondisyoner Serkan Salman yönetiminde yapılan ısınmanın ardından, antrenör İsa Turan yönetiminde kontrol pas ve pres içerikli bir program uygulandı. 

BATALLA'DAN ŞIK GOLLER

1 saat süren çalışmanın son bölümünde ise yeşil beyazlı futbolcular dar alanda çift kale yaparak çalışmayı noktaladı. Hafta başından bu yana takımla birlikte çalışmalara katılan Batalla ise attığı gollerle eski günlerine dönmenin sinyallerini verdi. Batalla, antrenmanın ardından kondisyonerle birlikte sürat koşuları yapması dikkat çekti.

HAMZAOĞLU GEÇ GELDİ 

Antrenrman öncesi Bursaspor Başkanı Ali Ay ile bir toplantı gerçekleştirien teknik direktör Hamza Hamzaoğlu antrenmanın son bölümünde sahaya geldi. Hamzaoğlu yapılan çalışmayı saha kenarından izlerken zaman zaman müdahalelerde bulundu.

Bursaspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Yeşil beyazlılarda sarı kart cezalısı olan kaptan Serdar Aziz Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

Bu arada Bursaspor'un Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynayacağı Gaziantepspor maçının deplasman masraflarına Megrel Tekstil sponsor oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.