Hava Durumu

Batalla ikinci yarı tel tel döküldü

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı, sezona fırtına gibi başlamış, ligin en çok kilit pas atan futbolcusu olmuştu. Ancak Batalla, ikinci yarıda çıktığı maçlarda takımının en çok hatalı pas yapan oyuncusu haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla ikinci yarı tel tel döküldü

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Akhisar Belediyespor'a 5-1 mağlup olan Bursaspor'da Batalla yine yokları oynadı. Sezona fırtına gibi başlayan, attığı goller, yaptığı asistler ve kilit paslarıyla lige damgasını vuran Batalla, sezonun ikinci yarısında adeta yokları oynamaya başladı. Devre arası kamp çalışmasının ardından durgun görüntüsüyle de dikkat çeken tecrübeli futbolcu, verdiği paslarda isabet sağlayamamaya başladı.

ADANASPOR'LA BAŞLADI

İlk yarıda attığı kilit paslarla ligin en iyi futbolcuları arasında ilk sırayı çeken Pablo Martin Batalla, ikinci yarının ilk maçı olan Adanaspor karşılaşmasıyla bu kulvarda da dip yapmaya başladı. Adanaspor'la Timsah Arena'da oynanan ve 1-0 yenilgi ile sonuçlanan maçta yaptığı 16 hatalı pasla takımının en kötüsü olan Batalla, 4-0'lık Kasımpaşa maçında ise sahanın en çok isabetsiz pas atan ismi oldu.

AKHİSAR'DA EN KÖTÜSÜ

1-1 beraberlikle sonuçlanan Osmanlıspor maçında 12 isabetsiz pasla yine takımının en kötüsü olarak dikkat çeken Arjantinli yıldız, Alanyaspor'a 3-1 mağlup olunan maçta da aynı sayıda yaptığı isabetsiz paslarla takım arkadaşları arasında ilk sırayı çekti. Son olarak 5-1'lik Akhisar Belediyespor karşılaşmasında 15 kez pas hatası yapan Batalla, gol atmasına rağmen bu anlamda sahanın en kötüsü olmaktan kurtulamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.