Hava Durumu

Batalla: İstediğimiz sonucu aldık

Adanaspor galibiyetinde büyük rol oynayan Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, "Zor maç olacağını biliyorduk. Ancak ilk yarı ile ikinci yarı arasında siyah ile beyaz kadar fark yok. Mecbur olduğumuz için önde bastık ve istediğimiz sonucu aldık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 05:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla: İstediğimiz sonucu aldık
Süper Lig'in 1'inci haftasında Adanaspor'u 2-1 mağlup eden Bursaspor'un bu galibiyetinde başrol oynayan Pablo Martin Batalla, çok iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Adana'dan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirten Arjantinli futbolcu, "Zor maç olacağını biliyorduk. Adanaspor alt ligden geldi ve Süper Lig'de ilk maçlarıydı. Motivasyonlu çıkacaklarını biliyorduk" ifadelerini kullandı.

FAZLA POZİSYONA GİRDİK

Batalla şöyle devam etti:
"İyi başladığımızı düşünüyorum ama onların golünün ardından ilk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda iyi oynadık ve iki gol atarak galibiyetle evimize dönüyoruz. İki yarı arasında siyah ve beyaz kadar fark olduğunu düşünmüyorum. İkinci yarıda mecbur olduğumuz için önde bastık ve çok fazla pozisyona girdik ve istediğimiz sonucu aldık".
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.