Hava Durumu

Batalla: Kalitemiz yeterli değil

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, takımdaki düşüşün kadro kalitesiyle paralel olduğunu belirtirken, taraftara olan sevgisini açıklamanın kendisi için zor olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla: Kalitemiz yeterli değil

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, Uludağ Üniversitesi'nde gerçekleşen Kariyer Fuarı'nda bir söyleşiye katıldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Batalla, 'Takımdaki düşüşün sebebi ne?' sorusuna, "Olanın, görünmeyenin dışında sebepler aranır. Bu sezonki kalitemiz yukarılara oynamak için yeterli değil. Takımın kaptanı olarak söylemeyelim ki takımda yapabileceğinden az çalışan oyuncu yok. Herkes elinden geleni yapıyor. Bunun sözünü verebilirim. Haziran geldiğinde herkes önüne şapkasını koyacaktır. Değişiklik gerekiyorsa yapılacaktır" cevabını verdi.

HİSLERİ AÇIKLAMAK ÇOK ZOR

'Sahaya çıktığında taraftarların sana yönelik tezahüratlarında ne hissediyorsun?' sorusunu yanıtlayan Arjantinli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunu daha önce söyledim. Bursaspor taraftarına karşı barındırdığım hisleri açıklamak çok zor. Bu tarz duyguları futbolcular biz kendi aramızda konuşuruz. Futbolu bıraktığınızda bu duyguları özlersiniz. Anlık gelişen duygulardan bir tanesi. Mutlaka güzel duygular ama o anda hazırlandığınız ve oynamanız gereken bir maç olduğunu hatırlamaya çalışıyorsunuz." Batalla ayrıca, kendisine kahraman gözüyle bakılmasına rağmen çocuğunun futbolcu değil de eğitimci olmasını isteyeceğini dile getirdi.

YAPMAYI BİLDİĞİM BAŞKA BİR ŞEY YOK

Öğrencilerden gelen bir soru üzerine şimdilik kendisini bir teknik direktör olarak gözünde canlandıramadığını ifade eden Arjantinli yıldız, "Mutlaka futbolla ilintili bir şeyler yapacağım. Başka yapmayı bildiğim bir şey yok. Teknik direktör olsam kadroma göre sistem seçerdim. Bazen teknik direktörler elinde olan malzemenin dışında bir futbol oynatmaya çalışıyor" dedi.

KÖTÜ OYNASAK DA TARAFTARIMIZ YANIMIZDAYDI

Şampiyonluk sezonunda da kötü oynadıkları maçların olduğunu dile getiren Batalla, "O sezon Fenerbahçe ile 4 maç oynadık ve 2'sini kazandık. Beşiktaş ile 2 maçı da kazandık. Bunu kalitesiz takımlar yapamaz. Bizim o sezon kötü oynadığımız maçlar da oldu. Kötü oynadığımız halde taraftarımızın yanımızda olduğunu bildiğimiz için o şekilde kazanıyorduk maçları" dedi.

TÜRKİYE'DE DOĞMUŞ BİRİNDEN...

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynamayı ister miydin? sorusuna da Batalla, "Bir ülkenin milli takımında o ülkenin vatandaşları oynamalı. Arjantin U17 Milli Takımı'nda oynama fırsatı bulmuş ve o duyguyu yaşamıştım. Türkiye milli takımda oynamak için fırsatım olmamıştı ama olsa bile Türkiye'de doğmuş birinden bu mutluluğu almak istemezdim" şeklinde konuştu.

MELO VE BARONİ BENİ ZORLADI

'Seni en çok zorlayan defans oyuncusu kim oldu?' şeklindeki soruya da Arjantinli oyuncu, "Saha içinde karşılaştığımız bölge olarak karşı takımın merkez orta saha oyuncuları hem savunmada hem de atak tarafında destek veren oyuncularsa sizin işinizi çok zorlaştırırlar. Benim Türkiye'de oynadığım oyuncular içinde Melo ve Baroni'yi söyleyebilirim" yanıtını verdi.

AİDİYET DUYGUSU HİSSEDİYORUM

"Bursaspor kendisi için ne ifade ediyor?" sorusuna ise deneyimli oyuncu, "Kendi isminin bir kulübün ismiyle bütünleşmesi nadir olur. Ben bunların tamamını Bursaspor'da yaşadım. Bursaspor ismini duyduğumda hissettiğim duygu aidiyet duygusudur" yanıtını verdi. (Barış YALIM'ın haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.