Hava Durumu

Batalla'nın imzası yeni yönetimle

Arkadaşlarının motivasyonunun bozulmaması adına görkemli bir imza töreni istemeyen Süper Bücür kamuoyu önünde resmi imzayı genel kurulu kazanacak yönetimle birlikte atacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2016 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'nın imzası yeni yönetimle
Recep Bölükbaşı Yönetimi Pablo Martin Batalla’nın imza törenini yeni gelecek yönetime bıraktı. Kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli futbolcunun imza töreninin kongrede seçimi kazanacak yönetim kurulunun gerçekleştireceği bildirildi. 

Pablo Martin Batalla arkadaşlarının motivasyonunun bozulmaması adına statta imza töreni istemediğini söylemişti. 

ÜLKEMDE ÇALIŞTIM

Öte yandan Batalla form tutmaya devam ediyor. Önceki gün sağlık kontrolünden geçen Arjantinli futbolcu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği antrenman programına uygun bir şekilde takımdan ayrı çalışıyor. 
Batalla'nın Hamzaoğlu'na, ülkesinde tek başına çalıştığını ve bu nedenle en kısa zamanda takıma dahil olacağını söylediği bildirildi. 

EŞİ BUGÜN GELİYOR

Pablo Martin Batalla'nın lisans işlemleriyle ilgili belgeler dün toplandı. Arjantinli futbolcunun lisansının çıkması konusunda bugün TFF'ye başvurulacak. Bursaspor'a geri döndüğü için hayli mutlu olan Batalla eşini de Bursa'ya çağırdı. Batalla'nın eşinin bugün Türkiye'ye geleceği belirtildi. İmza töreni konusunda ise kulüp resmi açıklamayı daha sonra yapacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.