Hava Durumu

Batalla'nın sözleşmesinde sıkıntı yok

Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, yıldız oyuncu Batalla ile sözleşme uzatılması konusunda ufak pürüzlerin kaldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'nın sözleşmesinde sıkıntı yok

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, attığı ve attırdığı goller ile takımını sırtlamaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı yönetim ise, 31 Mayıs 2014 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncuya 2 yıl daha sözleşme uzattırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Batalla'nın sözleşme uzatması ile ilgili sıkıntının yaşanmayacağını ifade eden teknik menajer Süha Sidal, "O konuda bir sıkıntı olmaz. Ufak tefek pürüzleri var. Menajeri şuan da Bursa'da. Sözleşme uzatılması ile ilgili bir sıkıntı yaşanmaz" dedi.

Medical Park Antalyaspor galibiyetini de değerlendiren Sidal, "Güzel bir galibiyet. 1-0 olsun bizim olsun maçıydı. Bu maçlar böyle. Maçtan keyif aldık. Fenerbahçe'nin mağlubiyeti bizim galibiyeti daha da anlamlı hale getirdi. İkinciliği de görür gibi oluyorsun. Biz kazanalım, sonuçlar lehimize geliyor. İnşallah daha iyi olacak. Hocamız ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Allah çalışana veriyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.