Hava Durumu

Batalla'nın veda maçında Bursaspor'dan kötü sonuç!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Bursaspor kaptanı Batalla'nın Bursa'daki son maçı olan mücadelede Trabzonspor, ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'nın veda maçında Bursaspor'dan kötü sonuç!

Bursaspor kaptanı Pablo Martin Batalla'nın Bursa'daki son maçı olma özelliği taşıyan mücadelede ev sahibi ekip, kaptanına istediği gibi veda edemedi ve Trabzonspor, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri; 7. dakikada Dame N'Doye, 20. dakikada Yusuf Yazıcı ve 39. dakikada Olcay Şahan'dan geldi. Bursaspor tek sayısını, 43. dakikada Moussa Sow'un ayağından buldu.Trabzonspor, 90. dakikada Dame N'Doye'un kullandığı penaltıyı, kaleci Harun Tekin mükemmel bir şekilde kurtardı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 52'ye yükseltti ve ligi 5. bitirme yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. Bursaspor ise 39 puanda kaldı.Trabzonspor gelecek hafta sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Bursaspor ise Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.