Hava Durumu

Batalla Oynayacak mı

Arjantinli krampon sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçının son dakikalarını yürüyerek tamamlamıştı. Le Guen, Batalla'nın durumuna maç saatinde karar verecek. Furkan Soyalp ve Cristobal Jorquera'ya ise hazır olun talimatı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla Oynayacak mı

Bursaspor'da Pablo Martin Batalla'nın sakatlığı teknik direktör Paul Le Guen'i Kayserispor maçı öncesi düşündürürken, tecrübeli oyuncunun cumartesi günü oynanacak maçta forma giyip giymeyeceği netlik kazanmadı. Arjantinli krampon takımın dün yaptığı çalışmaya da çıkmadı. Malatya deplasmanı öncesi de sadece son iki antrenmana katılan ve buna rağmen maçlarda forma giyen Pablo Martin Batalla'nın Kayseri'de sahaya çıkıp çıkmama konusundaki kararı teknik direktör Paul Le Guen'le yapacağı toplantıdan sonra verilecek.

Kayserispor maçının hemen sonrasında milli maç nedeniyle lige verilecek arayı düşünen Bursaspor sağlık ekibi de şu an karar aşamasında. Kasığındaki problem devam eden Arjantinli krampon küçük bir ihtimal de olsa Kayseri'de yine oynayacak ve iki haftalık boşlukta tedavi edilecek. Aksi durumda ise Batalla Kayseri'ye götürülmeyecek. Batalla'nın yokluğunu kimin dolduracağı ise merak konusu. Paul Le Guen Furkan Soyalp ve Cristobal Jorquera arasında tercih yapacak. Fransız çalıştırıcı her iki futbolcuya da hazır olun talimatı verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.