Hava Durumu

Batalla'ya yakışacak veda

Bursaspor'da bir devir yarın resmen sona erecek. Pablo Martin Batalla Bursa'daki son maçına yarın Trabzonspor karşısında çıkacak. Yeşil Beyazlı kulüp Arjantinli yıldızın veda maçı için önemli bir aktivite düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'ya yakışacak veda

HAZIRLIKLAR SON ŞEKLİNİ ALDI
Bursaspor'un sembol ismi haline gelen ve Yeşil Beyazlı kulübün yaşayan efsanesi olarak nitelendirilen Pablo Martin Batalla yarın Trabzonspor maçıyla Bursaspor formasıyla Bursa'daki son maçına çıkacak. 8 sezon süren Bursaspor kariyeri boyunca sayısız başarıya imza atan Arjantinli yıldız Bursa'da kendi seyircisi önünde vedaya hazırlanırken, kulüp de takım kaptanını yakışır bir organizasyonla uğurlamayı planlıyor. Özlüce'de bunun için bir süredir yürütülen çalışmalar son şeklini aldı.

BATALLA MOTİFLİ ÖZEL FORMA
Buna göre daha önce Zeytin Dalı Harekatı'na destek verme amacıyla zeytin dalı motifli formanın benzeri Batalla için de hazırlandı. Futbolcular TFF'nin onay vermesi halinde Trabzonspor maçına üzerinde Batalla motifli forma ile sahaya çıkacak. Başkan Ali Ay maç öncesinde yıldız futbolcuya hizmetlerinden dolayı gümüş bir anı tabağı hediye edecek. İspanya ve İtalya'da da benzerleri görünen tribünlerde Batalla formaları açılacak. Futbolcular da seremoniye üzerinde Batalla yazılı miniklerle katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.