Hava Durumu

Batı Trakyalılar'dan Başkan Bozbey'e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'nin yeni yönetimi Bursa'nın merkez Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 20:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batı Trakyalılar'dan Başkan Bozbey'e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'nde yapılan olağan genel kurulda seçilen yeni yönetim tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Dr. Ali Emin Latif ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti.

Ziyarette, Dernek Başkanı Dr. Ali Emin Latif, yeni yönetim olarak gerçekleştirmek istedikleri çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Batı Trakya Türkleri'nin azınlık hakları ve sorunlarının çözümü adına iki ülke arasında köprü olmak için mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Başkan Latif, yönetim olarak siyaset üstü bir tavır sergileyeceklerini de vurguladı.

Başkan Dr. Ali Emin Latif ve yönetimini kutlayan Başkan Mustafa Bozbey de, "Dernekler temsil ettikleri toplumların hakları ve sorunlarının çözümünden sorumludur. O bölgede geçmişin izleri iyi araştırılarak geleceğe taşınmalı. Kurum olarak bizler her zaman dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yanındayız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.