Hava Durumu

Battalla'da para geçmez

Bursaspor Teknik Direktörü, Arjantinli yıldız ve Serdar Aziz’le kesinlikle yollarını ayırma niyetinde olmadıklarını net bir şekilde ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2013 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Battalla'da para geçmez

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, aylar sonra ilk kez basın mensuplarının karşısına uzun soluklu çıktı ve soruları yanıtladı. Sağlam, sezon sonu hedefleri, transfer çalışmaları, takımın son durumu ve gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam adları diğer takımlarla anılan Pablo Batalla ve Serdar Aziz'le konusuna açıklık getirdi. Sağlam, Arjantinli yıldızı kesinlikle satmayacaklarını çarpıcı bir örnekle dile getirerek, "Batalla'yı kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Kulübü tatmin edecek rakam olsa da düşünmüyoruz. Serdar için de düşüncemiz yok. Faydalandığımız oyuncuları vermeyiz. Takıma takviye yapmak için çırpınırken sadece çok iyi para aldığımız için oyuncu verme niyetinde değiliz. Sonra yerine koyamıyorsun. Böyle bir maceraya girmenin mantığı yok" diye konuştu.
 

DAHA İYİ OLMALILAR
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Ertuğrul Sağlam, olağanüstü bir gelişme yaşanmazsa yabancı transferi yapmayacaklarını bildirdi. Bangura ve Forsell'le birlikte bazı yerli oyuncularla yollarının ayrılabileceğini kaydeden Sağlam, bu oyuncuların ya bonservisleriyle ya da kiralık olarak gönderileceğini kaydetti. Sağlam, yeni gelecek oyuncular içinse şu ifadeleri kullandı: "Alacağımız oyuncu şu an oynayanlardan daha iyi olmalı. Ya da Şener gibi, Ferhat gibi genç, daha alt liglerden oyuncular bulup bunları geliştirmemiz lazım. Ülkedeki yerli futbolcuların durumuna baktığınız zaman da kolay bir iş gibi görünmüyor. Gökhan Zan ve Hurşut Meriç'le ilgilenmiyoruz. 1461 Trabzon'da bazı oyuncuları Ozan'ın takası sırasında düşündük. İyi futbolcular var. Belki ilerleyen dönemde bir gelişme olabilir" dedi.  
 

GELİN BİRLİK OLALIM
Ertuğrul Sağlam açıklamalarında camiayı birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye çağırdı. Genç çalıştırıcı, "En büyük dileğim, Bursaspor'un 50'nci yılına yakışır birlik beraberliği ve bu dostluk havasını kendi içimizde yaşayıp bunu tüm dünyaya çok güzel bir şekilde sergilememiz olacaktır. Bu sezon başından itibaren yaşadık. Herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. Bizim maçımıza bu sezon devamlı gelenler kadar, gelmeyenlerin de ben çok iyi birer Bursasporlu olduklarını biliyorum. 2013 yılıyla beraber geçmişe sünger çekip, tüm kırgınlıkların, tüm huzursuzlukların, tüm sıkıntıların, tüm kızgınlıkların ortadan kalkmasını istiyorum. Bursaspor açısından yeni bir sayfa açılıp tüm ülke ve dünyaya Bursasporluluk bilincini çok güzel bir şekilde anlatılabilecek mesajların verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Emrah GÜLER
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.