Hava Durumu

Batuhan Karadeniz'in son bombası!

Medicana Sivasspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz'in, Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maçtan önce iki tane double espresso içtiği için kalp çarpıntısı hissettiği ve bu nedenle de 39. dakikada oyundan çıktığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batuhan Karadeniz'in son bombası!
Sıradışı futbol yetenekleri kadar hareketli özel yaşantısıyla da dikkat çeken Medicana Sivassporlu Batuhan Karadeniz'in son oynanan Beşiktaş maçının henüz 39. dakikada oyundan çıkmasının sebebi ile ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, genç futbolcu karşılaşma öncesi üst üste iki tane double espresso içince kalp çarpıntısı hissetti ve teknik heyetle görüşerek oyundan çıktı.

Batuhan, konuyla ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Maçlardan önce her takımın soyunma odasında çay, kahve ve espresso gibi içecekler olur. Ben espresso içerek maça zinde çıkmayı düşündüm. Ancak maçın daha 20. dakikasında başım dönmeye başladı ve nefessiz kaldır. Durumu Sergen Yalçın hocamla ve doktorla konuştum. Hocam, hemen çıkarılmamı istedi. Kalp çarpıntısı yaşamamın espresso ile çok ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sivas'ta hava koşulları çok farklı. Espressodan çok güçsüz kalışım beni etkiledi. Çok çalışmam gerek" diye konuştu.

Batuhan Karadeniz, bu sezon Sivasspor forması ile ligde 20 maçta 921 dakika görev yaptı ve iki gol kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.