Hava Durumu

Bayıltılarak iade edildi...

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 2009 yılında "Konuşacağız" diyerek arabasıyla ormana götürdüğü bir çocuğu darp ederek cinsel saldırıda bulunan ve Interpol tarafından 194 ülkede kırmızı bültenle aranan A.Ş., Fransa'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2019 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2019 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bayıltılarak iade edildi...

Türkiye'ye getirilmek üzere Paris Havalimanı'na götürülen A.Ş. uçağa bindirilirken Fransız polisine direnerek arbede çıkardı. Kolundaki kelepçeyle hem kendini hem de polisleri yaralayan A.Ş. hastaneye kaldırıldı. Ardından Interpol ekibi tarafından uçağa tekrar bindirildi. Ancak uçuş güvenliğini tehlikeye atacağı değerlendirilince iadesi bir süre ertelendi. Ardından Türkiye'den içerisinde anestezi uzmanı ile bir doktorun da bulunduğu özel ekip, Fransa'nın başkenti Paris'e gitti.

ÖZEL KELEPÇE TAKILDI

Ekip, Interpol Daire Başkanlığı tarafından 'yüksek riskli şahısların kendisine ve personele zarar vermemesi için' tasarlanan özel kelepçeyi de yanında götürdü. Anestesi uzmanı doktorun bayılttığı A.Ş., kumaş ve plastikten yapılan özel kelepçe ile Türkiye'ye getirilerek Yozgat Adliyesi'ne teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.