Hava Durumu

Bebeğini diri diri yakıp,halı sahada maç izledi

SİVAS'ın Divriği İlçesi'nde yaklaşık 1 haftalık olduğu belirlenen yakılmış erkek bebek cesedi bulundu. Jandarma ekipleri bebeği kamyon şoförü 31 yaşındaki M.Ö.'nün öldürdüğünü tespit etti. Şüpheli M.Ö. ile bebeği dünyaya getiren 23 yaşındaki eşi T.Ö. gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bebeğini diri diri yakıp,halı sahada maç izledi

Divriği İlçesi'ne 10 kilometre mesafedeki Dumluca Köyü Caferin çeşmesi mevkisinde geçen 13 Mayıs'ta yakılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi görenler, durumu jandarmaya haber verdi. Sivas İl Jandarma ve Divriği İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıları bulmak için soruşturma başlattı.

Kent genelinde hastanelerde dünyaya gelen bütün bebeklerin kayıtları çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma yakılmış haldeki bebeği, Sivas'ta özel bir hastanede T.Ö.'nün dünyaya getirdiğini belirledi. Ekiplerin 2 günlük yoğun çalışması sonrası Divriği ilçe merkezinde yaşayan T.Ö. ile kamyon şoförü eşi M.Ö. gözaltına alındı.

BEBEĞİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA HALI SAHADA MAÇ İZLEDİ

Yapılan ilk sorgulamada olayı inkar eden M.Ö. daha sonra bebeği otomobille belirtilen bölgeye götürüp kundağıyla birlikte yaktığını itiraf etti. Şüphelinin fakirlik yüzünden bebeğe bakamayacakları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin bebeği yaktıktan sonra ilçe merkezine dönerek bir halı saha maçını izlediği anlaşıldı. M.Ö. ve T.Ö. çiftinin 1 yaşlarında bir kızları bulunduğu ve erkek bebeğin ise geçen hafta Sivas'ta özel bir hastanede dünyaya geldiği öğrenildi.

GAYRİMEŞRU ŞÜPHESİ

Şüpheli M.Ö.'nün bebeği fakirlik yüzünden öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, jandarma bebeğin gayrimeşru ilişki sonucu doğduğu için öldürülmüş olabileceği ihtimalini de dikkate aldı. Bebekten geriye kalan parçalar alınarak otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Gayrimeşru olma ihtimaline karşı bebek ve aileden DNA örneklerinin alınarak karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan anne T.Ö. fenalaşınca Divriği Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinden sonra sorgulama için jandarmaya götürüldü.

YAKILMADAN ÖNCE ZEHİRLENMİŞ

Hastanede yapılan ilk otopside, bebeğin yakılmadan önce zehirlendiği yönünde bulgular tespit edildi. Şüpheli M.Ö.'nün jandarmadaki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.