Hava Durumu

Bebeğiyle cezaevine girdi

BARTIN’dan Aydın’a gelip, bir alışveriş merkezinde müşterilerden Ali Terzi’nin, içinde 60 TL bulunan çantasını çaldığı iddiasıyla aranan ve otomobilde uyurken yakalanan 28 yaşındaki S.B. ile 22 yaşındaki A.H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. S.B.’nin hırsızlık olayı sırasında yanında olan iki çocuğundan 12 yaşındaki kızı devlet korumasına alındı. Eşi de cezaevinde olduğu öğrenilen S.B., henüz 18 aylık olan bebeğiyle cezaevine konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2013 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2013 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bebeğiyle cezaevine girdi

Olay, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir alışveriş merkezinde geçen perşembe günü saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Alışveriş merkezine 2 çocuğuyla gelen S.B. ve arkadaşı A.H., bir süre içeride dolaştıktan sonra, müşterilerden Ali Terzi’nin içinde 60 TL bulunan çantasını alarak uzaklaştı. Hırsızlığın fark edilmesi üzerine olay yerine gelen Aydın Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, güvenlik kameralarından tespit ettikleri S.B. ve A.H.’nin 61 LD 506 plakalı otomobille bölgeden ayrıldığını belirledi.

UYURKEN YAKALANDILAR

Polis, aynı gün saat 23.30 sıralarında otomobili Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yakınlarında park halinde buldu. Otomobilde, S.B. ve biri 12 yaşında diğeri de 18 aylık olan iki kızı ile A.H.’nin uyuduğu fark edildi. S.B. ve A.H.’nin çaldıkları belirtilen çanta da otomobilde bulundu. Polise, kendisini kardeşinin adıyla tanıtan S.B.’nin gerçek kimliği polis merkezindeki kontrolde ortaya çıktı. Daha önce de hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan evli S.B.’nin eşinin de cezaevinde olduğu saptandı.

BEBEĞİYLE CEZAEVİNE GİRDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından S.B. ile A.H. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan iki şüphelinin tutuklu yargılanmasına karar verildi. Bunun üzerine, eşi de cezaevinde olan S.B.’nin 12 yaşındaki kızı devlet korumasına alındı. Kendisi ise 18 aylık bebeği ile cezaevine konuldu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.