Hava Durumu

Bedelini millet öder

Erdoğan, THY'deki greve ilişkin, "Uzun süreli bir grev olduğu zaman bunun bedelini millet öder. Buna fırsat vermemek gerekir'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2012 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2012 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Bedelini millet öder
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, THY'deki greve ilişkin, ''Düşünün ki bu grev kanunsuz değil kanunlu olarak da yapıldığında, uzun süreli bir grev olduğu zaman bunun bedelini kim ödeyecek, kim öder? Millet ödeyecek, millet öder. Bu stratejik bir kurum ve bu stratejik kurumda atılacak bu tür adımlar ciddi manada ülkemizde çöküşün habercisi olur ki, buna fırsat vermemek gerekir diye düşünüyorum'' dedi.


Erdoğan, özel yetkili mahkemelerin yetkilerini düzenleyen CMK 250. maddede değişiklik konusunda, ''Konu salt 250'ye yönelik değil. 4 paket üzerinde Adalet Bakanlığımızın çalışmaları var. Bunlar yürümektedir ama süratle de neticelendirmenin gayreti içerisinde olacağız. Şu anda Adalet Bakanlığımız bu konuda ciddi bir mesafe almıştır. Öyle zannediyorum ki önümüzdeki hafta içerisinde nihai çalışmaları yapıp, ondan sonra da ne gibi bir metinle Parlamento'da genel kurula inecek, bunları da göreceğiz'' diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.