Hava Durumu

Bedenler sahada akılllar Başkan'da

Atatürk Stadı’nda sezonun son maçına çıkan Bursaspor, Eskişehirspor maçıyla birlikte taraftarına hüzünlü veda etti. Stadyumda olan kimsenin aklında maç yoktu. Herkesin aklında Efsane Başkan vardı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bedenler sahada akılllar Başkan'da

Bursaspor Atatürk Stadı’ndaki son maçında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken her iki takım da Başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatı sebebiyle stat atmosferinden etkilendi. İlk 16 dakika boyunca sessiz kalan Yeşil Beyazlı taraftarlar, “Tertemiz Şampiyon İbrahim Yazıcı” diyerek stadyumu adeta inletti. 16 dakika boyunca sessiz kalan ve yas tutan Yeşil Beyaz’a gönül verenler, Efsane Başkan İbrahim Yazıcı’ya son görevlerini yaptılar.

2. YARI AÇILDILAR

Matem sebebiyle ilk yarıda her iki takım da mücadeleden uzak bir görüntü çizdi. İkinci devrenin başlamasıyla birlikte her iki takım da gol için rakip kaleye yüklendi. Ancak Bursaspor, yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı ve maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Yeşil Beyazlılar bu sonuçla puanını 54’e yükseltti. Timsah, cuma akşamı Kasımpaşa’nın Kayserispor’a mağlup olmasıyla Avrupa biletini daha önceden kapmıştı.

3.’lük şansı kalmadı

Bursaspor’’un Eskişehirspor ile oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Yeşil Beyazlılar ile Beşiktaş arasındaki puan farkı bitime 1 hafta kala 4’e çıktı. Timsah bu sonuçla ligi 4. sırada bitirmeye hak kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.