Hava Durumu

Behich'te sıcak gelişme!

Bursaspor savunmanın solu için Avustralya'nın Melbourne Heart FC takımında oynayan Aziz Behich ile prensip anlaşmasına vardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2013 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2013 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Behich'te sıcak gelişme!

Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bugsaşspor'dan Şener, Karşıyaka'dan Onur, Stoke City'den Edu, Queens Park Rangers'tan Anton Ferdinand'ı renklerine katan yeşil beyazlılar, savunmanın solu için Avustralya'nın Melbourne Heart FC takımında oynayan Aziz Behich ile prensip anlaşmasına vardı. Behich menajerleriyle birlikte bu akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a geleceği, yarın da Bursa'da sağlık kontrollerinden geçeceği bildirildi.

BEHİCH TAKIMINA VEDA ETTİ

Aziz Behich'in Bursaspor'a transferini Melbourne Heart kulübü de resmi internet sitesinden duyurdu. Bu gece Türkiye'ye geleceği belirtilen açıklamada, Behich'in haftasonu oynanacak Galatasaray mücadelesinde de forma giymesinin beklendiği ifade edildi. Aziz takımıyla vedalaşırken yaptığı açıklamalarda da şunları söyledi:
"Bursaspor kulübüne transfer oldum. Melbourne Heart kulübüne bana bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. Bana hep destek oldunuz. Eski takım arkadaşlarımı çok özleyeceğim."

MELBOURNE HEART TEKNİK DİREKTÖRÜ JOHN ALOISI: "AZİZ İÇİN FIRSAT"

Melbourne Heart Teknik Direktörü John Aloisi ise yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Behich'i kaybetmek istemiyordum. Ama Didier Drogba, Wesley Sneijder gibi futbolcuların top oynayacağı bir lige gitmesi bizi gururlandırdı. Bu sezon, bu aşamada onu kaybetmek bize acı veriyor ama o hayallerini gerçekleştirmiş olacak. Aziz için büyük bir fırsat. "

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.